Algemene informatie Servicecontract

Geen zorgen, wij hebben een servicecontract

Gewoon doen, meer niet

Een verfrissende douche, een heerlijk warm bad, heet water in de keuken, een behaaglijk warm huis, allemaal zaken die bijna vanzelfsprekend zijn .......... tenminste als uw cv- en warmwater-apparatuur goed functioneren. Om een betrouwbare en zuinige werking, maar ook een lange levensduur van uw apparatuur te bevorderen, is het uitvoeren van periodiek vakkundig onderhoud essentieel.

 

Meer gemak en geen rompslomp.

Wij kunnen u hiervoor een servicecontract aanbieden. Dit betekent, dat periodiek, voor een vast bedrag, uw gastoestellen worden gecontroleerd, gereinigd en afgesteld. U bent er zo van verzekerd dat uw toestellen optimaal en zuinig blijven werken, met een goed rendement en vriendelijker zijn voor het milieu. Met een kleine investering bespaart u een hoop geld en narigheid. Het probleem oplossen als het daar is, is altijd te laat. Het probleem voorkomen geeft dat onbekommerde gevoel. U kunt uw kostbare tijd wel aan andere, leukere zaken besteden, dachten wij zo. Ieder zijn vak.

 

Dat is een duidelijke zaak

Om het onderhoud aan de honderden toestellen die wij jaarlijks plaatsen en onderhouden goed te structureren werken wij reeds jaren met servicecontracten. U bent daarmee verzekerd van een ervaren, opgeleide en gecertificeerde installateur en niet door een, op zich goedbedoelde, helpende hand.

Wij nemen automatisch contact met u op voor de periodieke onderhoudsbeurt. U heeft er zelf geen omkijken naar, gemakkelijk en betrouwbaar.

Wij hebben 2 onderhoudsvormen, nl.

1. Het warmte-garantie contract voor cv en/of warmwatertoestellen t/m 15 jaar.
- periodiek onderhoud voor gesloten toestellen 1x per 2 jaar
- periodiek onderhoud voor open toestellen 1x per jaar
- storingen worden binnen 24 uur verholpen, zonder manuren of voorrijdkosten, alleen  de eventueel verbruikte materialen worden berekend *
 * Exclusief bijvullen, ontluchten, vervangen batterijen van de cv-regeling en storingen aan de warmtewisselaar. Voor gedetailleerde informatie kunt u terecht bij onze algemene voorwaarden servicecontracten.
 
2. Het onderhoudscontract voor cv en/of warmwatertoestellen ouder dan 15 jaar.
- periodiek onderhoud voor gesloten toestellen 1x per 2 jaar
- periodiek onderhoud voor open toestellen 1x per jaar
- storingen worden binnen 24 uur verholpen, maar voorrijdkosten, manuren en materialen worden berekend.
 
Een overzicht van de contractprijzen vindt u onder het kopje tarieven.
 
HET WARMTEGARANTIECONTRACT WORDT NA 15 JAAR AUTOMATISCH OMGEZET NAAR EEN ONDERHOUDSCONTRACT.
 
Risico’s zijn te vermijden.

Vul het inschrijfformulier vandaag nog in voor een servicecontract, zodat u er de komende jaren warmpjes bijzit. Risico’s zijn te vermijden. Heeft u nog vragen, bel tijdens kantooruren, naar 0164 - 23 65 27 en laat u dan  vrijblijvend informeren door onze service afdeling.