Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom [email protected] 088 - 706 0200

Diensten

Hieronder vindt u alle diensten die wij aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verwarming, sanitair, duurzame energie, loodgieterswerk en dak- en/of zinkwerk. Als u op 1 van de onderstaande diensten klikt, ziet u wat de dienst inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt daar ook gelijk contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

 

 

Verwarmen/koelen

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak... Lees verder.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Op het moment dat u er gebruik van moet gaan maken is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden. U schakelt dan het... Lees verder.

Waterontharders

Kalkvrij en zacht water door gebruik waterontharder Door het gebruik van waterontharders om uw leidingwater te ontharden bent u zeker van kalkvrij en zacht water. De kwaliteit en hardheid van het Nederlandse leidingwater kan verschillen per plaats. Deze hardheid wordt uitgedrukt in dH, dit... Lees verder.

Elektra

Een degelijke elektriciteitsinstallatie in uw huis of bedrijf zorgt ervoor dat er op de juiste plek elektriciteit geleverd wordt in een betreffende ruimte. Dit is hedendaags niet meer weg te denken en daarom is het van belang dat hier een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf voor ingeschakeld... Lees verder.

Laadpalen

Er komen in Nederland elk jaar steeds meer hybride en elektrische auto’s bij. Dat zorgt vanzelfsprekend ook voor een toename aan laadpalen. Maar wat kunt u doen als er bij u nog geen laadpalen in de buurt zijn? Ik wil een laadpaal in mijn straat laten installeren, kan dat?... Lees verder.

Noodverlichting

Waarom noodverlichting? Noodverlichting is er in de eerste plaats om bij een stroomstoring een gebouw veilig te kunnen verlaten. Als de stroom wegvalt en het ineens donker is, kan dat leiden tot verwarring, desoriëntatie en soms zelfs angst. Noodverlichting stelt mensen in staat... Lees verder.

Meterkasten

Wat is een meterkast of groepenkast? Een groepenkast of meterkast regelt de verdeling en beveiliging van de elektriciteit voor de elektrische apparaten en installaties in huishoudens. Groepenkasten zijn er in 1-fase en 3-fase varianten. Elke groepenkast heeft divers een aantal groepen, de... Lees verder.

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet. Reparaties Voor al uw ingrepen op sanitair gebied kunt u direct... Lees verder.

Duurzaam

Techniek voor onze toekomst De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw... Lees verder.

LED verlichting

LED verlichting is zeer efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast biedt het talloze mogelijkheden wat betreft de lichttoepassingen. Op deze pagina informeren we u over wat LED verlichting nu precies is, en wat de voordelen zijn ten opzichte van andere soorten verlichting. Wat... Lees verder.

P. Jansen Installatietechniek kantoor