Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom [email protected] 088 - 706 0200

Pelletkachels

Bij Nordic Fire weten we wat belangrijk is om de kwaliteit van uw pelletkachel te garanderen. Vandaar dat we niet alleen de onderdelen van de allerhoogste kwaliteit gebruiken, maar er ook voor zorgen dat er een uitstekend niveau is van nazorg en technische service.

Nordic Fire is marktleider op het gebied van pelletkachels ondermeer in Nederland, Duitsland en België. In samenwerking met de kwaliteitsproducenten ontwikkelen we continu aan onze producten waardoor de technische eigenschappen van onze pelletkachels op een zeer hoog niveau liggen.

Op een pelletkachel van Nordic Fire zit maar liefst 5 jaar garantie en dit is natuurlijk niet voor niets. Daarnaast beschikt u altijd voor een installateur die kennis heeft van de pelletkachels en ook de Nordic Fire pelletkachel cursus heeft gevolgd. Hierdoor beschikt u altijd over een goed werkende pelletkachel. En mocht het dan toch een keer fout gaan dan hebt u de zekerheid van de landelijk werkende Nordic Fire servicedienst. Zij kunnen elk probleem vakkundig verhelpen, waardoor u er altijd optimaal warm bij kunt blijven zitten.

Informatie aanvraag: pelletkachels

P. Jansen Installatietechniek kantoor