Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom [email protected] 088 - 706 0200

Evohome

Als vooruitstrevend installatiebedrijf zijn we bij P. Jansen constant op zoek naar duurzame oplossingen om meer energie te besparen. Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over Evohome, een innovatief systeem dat de functie van uw huidige kamerthermostaat overneemt en niet alleen zorgt voor een lagere energierekening, maar ook voor meer controle over uw verwarmingssysteem en een verhoogd comfort in uw woning.

Werking Evohome

Evohome is een uniek systeem van Honeywell dat speciaal ontwikkeld is om u een optimale controle over uw verwarming te bieden – op elk moment, op elke plaats. Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u heel simpel de temperatuur in elke kamer van uw huis instellen. U kunt dit echter ook doen via de Evohome app op uw smartphone of tablet; zelfs wanneer u niet thuis bent! Evohome maakt het mogelijk om een verwarmingsschema op te stellen dat in alle opzichten is afgestemd op uw manier van leven. U kunt zones in uw woning creëren en deze op een overzichtelijke manier beheren. Of u nu beschikt over een CV-ketel met radiatoren of wand- of vloerverwarming, Evohome kan op vrijwel ieder verwarmingssysteem worden aangesloten. Bovendien is het systeem, omdat het draadloos is, zeer snel en eenvoudig te installeren.

Energie besparen met Evohome

Met Evohome kunt u uw woning verwarmen waar en wanneer dat nodig is. U kunt de verwarming dus ook uitschakelen of lager zetten op tijden en plekken waar het niét nodig is. Dit betekent dat u een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse energierekening kunt realiseren. Zo profiteert u dus niet alleen van een hoger comfort, maar ook van minder kosten, én u werkt mee aan een beter milieu.

Meer info over Evohome?

Wilt u graag meer weten over Evohome, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met P. Jansen! Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Informatie aanvraag: evohome

P. Jansen Installatietechniek kantoor